Hotellet er åpent som vanlig med basseng, trening- og SPA
 
 
Oppdatering 14.01.2022
Hotellet har åpent med basseng, aktiviteter og SPA.

Vi har naturligvis tilpasset vår drift og aktiviteter slik at hotellet til enhver tid er sikkert for både gjester og ansatte grunnet rådende situasjon og regjeringens tiltak. Hotellet er åpent som vanlig med basseng, trening og SPA. Men vi har noen justeringer på vår aktivitetsplan:

 • Bassengområdet er åpent hver dag 07.00 - 23.00 og kan benyttes på egen hånd. (1-m avstand gjelder.)
 • Vanngym tilbys som vanlig, med max 15 pers. pr. vanngym 
 • Trenings-aktiviteter innendørs tilbys som vanlig med max 20 pers. grunnet restriksjoner.
 • Personlig trening. Vi tilbyr mulighet for å kjøpe personlig trening (PT time) og opptrening individuelt / i mindre grupper. 
 • Utendørs tilbyr vi turer hver dag, men ved fint vær kan flere treningstimer tilbys, f.eks morgeyoga ute på vår skogsplatting.
 • Foredrag innendørs vil tilbys.
 • Gymsal er åpen for individuell trening tider utenom våre aktiviteter.
 • Skispor. Vi kjører opp skispor innover skogen fra hotellet.
 • Spa er åpent som vanlig. Alle terapeuter bruker munnbind.
 • Restauranten er åpen som vanlig. Ved høyt belegg på hotellet benyttes oppsatte spisetider, slik at 1-m regel kan holdes.
 • Skjenking av alkohol frem til kl.23.00 skjer som bordservering.
 • Ansatte med direktekontakt med gjester bruker munnbind. 
 • Vi innfører påmelding til samtlige aktiviteter.
 • Gjester bes benytte munnbind der det kan være vanskelig med avstand.

Vi står alle sammen i dette og vi har alle et ansvar å hjelpe hverandre.

Med forbehold om endringer som kan komme fra regjeringene eller kommunens side.

Ta vare på hverandre! 

DSC 4094

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oppdatering 04.01.2021

Først og fremst godt nytt år og varmt velkommen til oss!

Vi har åpent på hotellet, men vi har tilpasset aktiviteter i henhold til korona-restriksjoner.

Vi har naturligvis tilpasset vår drift og aktiviteter slik at hotellet til enhver tid er sikkert for både gjester og ansatte grunnet rådende situasjon og regjeringens tiltak. Hotellet er åpent som vanlig med basseng, treningsrom og SPA. Men vi har justeringer på vår aktivitetsplan:

 • Bassengområdet er åpent hver dag 07.00 - 23.00 og kan benyttes på egen hånd. (1-m avstand gjelder.)
 • Vanngym tilbys som vanlig, med max 10 pers. pr. vanngym (2-m avstand gjelder)
 • Vanngym tilbys både formiddag og ettermiddag som erstatning for sal-trening på enkelte dager.
 • Trenings-aktiviteter innendørs tilbys ikke grunnet restriksjoner.
 • Personlig trening. Vi tilbyr mulighet for å kjøpe personlig trening (PT time) og opptrening individuelt / i mindre grupper. Hurtigtest utføres før PT-trening. Du får hurtigtest i resepsjonen.  
 • Utendørs tilbyr vi aktiviteter som turer, yoga, styrketrening, kondisjonstrening og skiturer opp til 20 personer. Værforbehold (kulde).
 • Foredrag innendørs vil tilbys.
 • Gymsal er åpen for individuell trening, men man skal holde 2-m avstand
 • Skispor. Vi kjører opp skispor innover skogen fra hotellet.
 • Spa er åpent som vanlig. Alle terapeuter bruker munnbind.
 • Restauranten er åpen som vanlig. Ved høyt belegg på hotellet benyttes oppsatte spisetider, slik at 1-m regel kan holdes.
 • Skjenkestopp. Grunnet skjenkestopp serveres ingen alkohol. Det er mulig å bestille alkohol som romservice.  
 • Ansatte med direktekontakt med gjester bruker munnbind. 
 • Vi innfører påmelding til samtlige aktiviteter.
 • Gjester bes benytte munnbind der det kan være vanskelig med avstand.

Vi står alle sammen i dette og vi har alle et ansvar å hjelpe hverandre.

Med forbehold om endringer som kan komme fra regjeringene eller kommunens side.

Ta vare på hverandre! 

 

 

 

Oppdatering 14.12.2021
Grunnet den rådende stigningen av korona og regjeringens innstramming med kraftigere tiltak blir vi nødt til å regulere driften vår og sikre at hotellet til enhver tide er sikkert for både gjester og ansatte.

I vår risikoanalyse har vi kommet frem til at vi fortsatt klarer å opprettholde hotellet trygt og sikkert, men med restriksjoner. Hotellet er åpent som vanlig med basseng, treningsrom og SPA. 

- Bassengområdet er åpent hver dag 07.00-23.00 og kan benyttes på egen hånd. Vanngym tilbys ikke grunnet gjeldene restriksjoner.
- Spa er åpent som vanlig. Alle terapeuter bruker munnbind.
- Restauranten er åpen som vanlig. Ved høyt belegg på hotellet benyttes spisetider. Grunnet skjenkestopp serveres ingen alkohol. 
- Aktiviteter innendørs tilbys ikke grunnet restriksjoner. Utendørs tilbyr vi aktiviteter som turer, yoga, styrketrening, kondisjonstrening og skiturer opp til 20 personer. Foredrag innendørs vil tilbys. Vi innfører påmelding til samtlige aktiviteter. 

Alle våre svenske ansatte og terapeuter testes for covid-19 jevnlig og ansatte med direktekontakt med gjester bruker munnbind.  

Vi står alle sammen i dette og vi har alle et ansvar å hjelpe hverendre. Vi har derfor besluttet at vi ikke tar ut avbestillingsgebyr ved en eventuell avbestilling en tid fremover.

Ta vare på hverendre! 

________________

 DSC 3900
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oppdatering 26.05.2021
Vi renoverer bassenget vårt - Bassengområdet holder midlertidig stengt.

I forbindelse med arbeid knyttet til vedlikehold av bassenget oppdaget vi en alvorlig skade som har krevet omfattende reparasjoner. Dette har uforutsett ført til at det var helt nødvendig å renoverer hele bassengområdet.  Vi hadde håpet at vi skulle være ferdige med renoveringen til åpningen 28.mai. Dessverre har koronaepidemien medført store leveringsproblemer hos leverandører, noe som har medført forsinkelser i nødvendige leveranser. Vi klarer derfor ikke å fullføre arbeidene til det tidspunktet vi tok sikte på. Dette gjør at bassengområde dessverre må holdes stengt en periode fremover. 

Vi håper å kunne ønske velkommen til et vakkert og nyrenovert basseng senest 27 juni! De som er glad i boblebad må nok vente tålmodig litt til for å kunne nyte dette. Vi har gjort vårt ytterste, men får ikke levert nytt boblebad før i slutten av oktober. Men basseng, badstu og dampbadstu vil være klare 27 juni. Vi beklager dette, men vi håper våre gjester vil nyte alt det andre Finnskogtoppen har å by på her i den vårlige Finnskogen som bobler av liv! Vårt kjøkken vil servere deg den deiligste og vakreste mat. Aktivitetslederne vil holde deg i aktivitet og terapeutene er klare til å bidra til å gi deg den opplevelsen av velvære som Finnskotoppen er så kjent for.

 Dette gjør vi for deg som har planlagt besøk denne perioden
- Finnskogtoppen åpner som planlagt 28.mai med aktiviteter og fasiliteter unntatt bassengområde.
- Rabatt med kr.175,- per person og døgn for de dager bassengområder er stengt under oppholdet. Trekkes ifra ved avreise.
- Vanngym erstattes med morgenyoga eller annen type trening / morgentur.
- Vi legger til rette for meditasjon / yoga på egen hånd i vår gymsal med musikk og lys flere kvelder.
- Når bassenget åpnes øker vi temperaturen fra 31 til 33 grader mens vi venter på boblebad og kneipbad. 
 
Oppdatering 04.05.2021

Finnskogtoppen er for tiden stengt. Vi åpner igjen 28.mai. Har du en reservasjon i peroden innen 28.mai vil du bli kontaktet på e-post.

Oppdatering 08.04.2021

Finnskogtoppen er for tiden stengt. Vi håper å kunne åpne igjen 14.mai. Har du en reservasjon i peroden innen 14.mai vil du bli kontaktet på e-post.

Oppdatering 24.03.2021

Med henvisning til gårdagens pressekonferanse med nye nasjonale tiltak som betyr nedstenging av blant annet trening og basseng holder hotellet fortsatt stengt. Vi håper å kunne åpne igjen 23.april. Har du en reservasjon i peroden 9.april -22.april vil du bli kontaktet på e-post.

Oppdatering 16.03.2021
 Velkommen tilbake 09. april

Dessverre så har vi måtte ta den tunge beslutningen å fortsatt holde Finnskogtoppen Spa & Velværehotell stengt til og med den 08.april 2021.
Med et høyt trykk på bookingen og med godt belegg, så syns vi dette er veldig trist, men vi ser dessverre ingen andre alternativ når spredningen av Covid-19 øker. Har du en reservasjon i peroden 19.mars - 8.april vil du bli kontaktet på e-post.

Å holde driften på Finnskogtoppen Spa & Velværehotell i gang med så kraftig spredning og med de strenge tiltakene som råder, umuliggjør dette våre forutsetninger for å levere det produktet vi ønsker å tilby våre gjester.

Sammen tar vi ansvar for å forhindre spredningen og vi gleder oss mot lysere tider sammen med dere!

Oppdatering 10.03.2021
Epidemiens eskalering i samfunnet gjør usikkerheten stor. Grunnet varsel fra regjeringen om ev. strengere nasjonale tiltak utsettes åpningen av hotellet til 19.mars. Gjester booket inn i perioden 12-18.mars vil bli kontaktet på telefon og/eller mail.
 
Oppdatering 26.02.2021
Vi kan bekrefte at vi med sikkerhet åpner hotellet 12 mars. Grunnet lettelser av innreiserestriksjonene for dagpendler kan våre ansatte få komme på jobb og vi kan åpne hotellet som planlagt 12.mars.
 
Oppdatering 25.02.2021
Med vår plassering nesten rett på grensa mellom Sverige og Norge faller det seg naturlig at vi har mange svensker som arbeider hos oss. Stenging av grensen også for svenske dagpendlere gjør det derfor umulig for oss å ha åpent. Vi håper på en løsning innen kort. 
 
Oppdatering 10.02.2021
Grunnet forlengelse av innreiserestriksjonene må vi fortsatt holde hotellet stengt. Da 60% av våre ansatte er svenske grensependlere blir det umulig for oss å drifte hotellet. Det er med vemod vi derfor informerer om at vi fortsatt vil holde stengt i første omgang frem til 12.mars.
 
 
 
Selv om hotellet er stengt, er vi tilgjengelig på både telefon 62 94 63 00 og på epost
Vi vil ta kontakt med alle gjester med bookinger i perioden.

_________________________________

Oppdatering 25.01.2021

Finnskogtoppen er for tiden stengt. Vi stengte hotellet søndag 24. januar og vil holde stengt i første omgang frem til 19.februar.

Situasjonen i samfunnet påvirker oss i stor grad. Vi har ikke hatt smitte på hotellet, og vi har lite smitte i kommunen, men her velger vi «føre-var»-prinsippet. Sammen må vi gjøre vårt for å unngå spredningen.

For info om åpning av hotellet, se våre nettsider. Eller se vår Facebookside.

For spørsmål, eller booking av vår- og sommeropphold, kontakt oss på telefon 62 94 63 00 eller epost  

Vi vil ta kontakt med alle gjester som booket opphold i perioden vi har stengt.

Hold avstand  Vask hender – Hold sammen – Hold ut !

_________________________________

Oppdatering 23.01.2021

Vi henviser til dagens pressekonferanse der de nye smittevernstiltake betyr nedstenging av Oslo og nabokommuner. Vi vil i løpet av et par dager ta kontakt med alle våre innbookede gjester boende i de rammede kommunene, men vi er også takknemelig hvis dere vil ta kontakt på telefon 62 94 63 00 eller epost

Ta vare på hverandre!

________________________________

Oppdatering 04.01.2021
For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, iverksettes det forsterkede nasjonale smitteverntiltak i foreløpig to uker fra 4. januar av regjeringen. For Finnskogtoppen sin drift betyr det følgende endringer:
- Ingen sjenking av alkohol.
- Påmelding til samtlige aktiviteter med maks antall på 10 personer. Vi setter opp ekstra timer etter behov. Påmelding til aktivitetene ligger ved resepsjonen. Man melder seg på tidligst ved ankomst. 

Ta vare på hverandre!

__________________________________

Oppdatering 06.11.2020
Grunnet den rådende stigningen av korona og regjeringens innstramming med kraftigere tiltak føler vi at vi blir nødt til å regulere driften vår for å sikre at hotellet til enhver tide er sikkert for både gjester og ansatte. I vår risikoanalyse har vi kommet frem til at vi fortsatt klarer å opprettholde hotellet trygt og sikkert, men med kratfigere restriksjoner. Hotellet er åpent som vanlig med basseng, trening og SPA. For å holde antall gjester på en respektabel nivå ble det i dag besluttet at vi dessverre ikke kan tilby Dag- og KveldSPA (velværedager og daggjester) en tid fremover. Vi ber daggjester som bestilt i nær fremtid å ta kontakt med oss. Vi beklager dette.

Vi har innført spisetider og har påmelding til alle våre aktiviteter med maks antall på 15-20 personer beroende på aktivitet. Alle våre ansatte og terapeuter testes for covid-19 jevnlig og ansatte med direktekontakt med gjester bruker munnbind.  

Vi står alle sammen i dette og vi har alle et ansvar å hjelpe hverendre. Vi har derfor besluttet at vi ikke tar ut avbestillingsgebyr ved en eventuell avbestilling en tid fremover.

Ta vare på hverendre! 

_________________________

20.oktober 2020
I forbindelse med koronapandemien har vi i samråd med blant annet smittevernlege i kommunen kommet opp med nye rutiner og planer for å gjøre et opphold hos oss sikkert og trygt for både gjester og ansatte.

Siden 19.oktober er vår lunsjbuffet tilbake, men vi innfører spisetider for å sikre at vi ikke blir for mange i restauranten til lunsj. Tid for lunsj bestiller du i resepsjonen når du er hos oss, du trenger ikke bestille før ankomst. Gjester som bestilt lunsj også ankomstdag har automatisk spisetid kl.13.30. Til middag serveres en tre-retters.

Vi vil ha påmelding til alle våre gruppetreningstimer og signering inn til vårt bassengområde for å sikre at vi ikke overskrider maks antall personer. Vi tillater 15 personer på vanngym hver morgen. Hvis flere enn 15 melder seg på vil instruktøren kjøre to runder slik at du alltid får plass. Til trening i vår gymsal er maksantall 20 personer og foredrag 35 personer. Du melder deg på i vår resepsjon, du trenger ikke bestille før ankomst. 

I utgangspunktet er hotellet altså i full drift med bassengområde, massasje og trening som vanlig!

Igjen, vi gleder oss til å se dere! 

 pdfTRYGGT_på_Finnskogtoppen.pdf

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort