Hva er vel bedre enn kvalitetstid med verdens beste mamma. Det får du hos oss på Finnskogtoppen Velværehotell.

Sammen med mor kan du nyte nydelig mat og godt drikke, alle våre fasiliteter, flott turterreng rett utenfor døra og en peisestue og vinterhage som inviterer til de gode og fortrolige samtalene.

Hos oss får du alt det en perfekt tur bør inneholde for mor og datter. Vi har satt sammen en helt egen pakke som vi er utrolig stolte over å presentere. I denne pakken har vi også inkludert en helt spesiell overraskelse som ingen av våre andre pakker har.

Les mer om vår Mor & Datter-pakke her

Hos oss kan dere for eksempel starte dagen med en liten tur - med eller uten guide, fortsette med boblebad og nyte vårt flotte bassengområde, før dere avslutter dagen med et nydelig måltid og et godt glass ved peisen. Vi vet at god mat og drikke er en viktig del av en vellykket mor & datter-tur.

Bare to timer fra Oslo ligger Finnskogtoppen velværehotell. Et unikt velværehotell omkranset av Finnskogens vakre natur og rene luft. Et perfekt sted for en rolig og behagelig tur sammen med verdens beste mamma. Det som skiller oss ut fra andre velværehotell er at du hos oss har mange muligheter, men at du ikke må noen ting!

Se alle våre pakker

Alltid inkludert i prisen:

  • Helpensjon
  • Dagens treningsprogram og tema
  • Tilgang til alle fasiliteter
  • Kaffe, te og frukt
  • Wifi
  • Fri parkering, lading av elbil mot 

Alle priser er del i dobbeltrom. Enkeltromstillegg: kr. 200,-/døgn

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort