Finnskogtoppen - stedet for rekreasjon. Tid til å bare være! 

 

Vi kan alle trenge litt tid for oss selv innimellom. Tid til å bare være. Kall det tid for å innhente seg. Kanskje fra en slitsom hverdag. Fra en jobb som krever mye. Etter en tung periode i livet. Kanskje egen luksustid. Eller tid til ettertanke og for å justere kursen. Egentid på et sted hvor det er tilpasset at du kan reise for deg selv.

finnskogtoppen 2021 bjørn karlsen 1200x600rubi resepsj

På Finnskogtoppen Spa & Velværehotell har vi i mer enn 30 år fokusert på å gi våre gjester den opplevelsen og det oppholdet hver enkelt gjest trenger og ønsker seg.

Vi er et sted for rekreasjon, hvile, hygge, trening, kosthold og friluft, uten å være et rehabiliteringssenter. Samtidig er vi heller ikke et typisk spa-hotell, men noe mer midt imellom. Vi ønsker å være stedet hvor du kan innhente ny energi og ta vare på deg selv.

Hos oss bestemmer du selv hva ditt opphold skal inneholde.

Vårt aktivitetsprogram er et valgfritt inkludert tilbud som inneholder et variert skjema hver dag. Hvor det alltid vil være noe som passer deg som kommer. Du deltar på det som frister og som er riktig for nettopp deg. Og om det er spa-behandlinger og bad du trenger, eller kanskje bare sitte ved peisen en dag – ja da er det akkurat det du skal gjøre.

Mesteparten av våre gjester som ønsker "bare for deg-opplegg" velger vår pakke Velværepakke 5 døgn, men her finnes selvfølgelig alle muligheter til å velge en pakke og et opplegg som passer deg selv. Er du usikker? Ring oss på 62 94 63 00 så hjelper vi deg!

Hos oss finnes mange muligheter - men man må ingenting!   
Finnskogtoppen - alene sammen med andre.

DSC 4058DSC 5140mor datter hnd 1200x600

Til informasjon: Finnskogtoppen Spa & Velværehotell er ikke et rehabiliteringsenter med medisinsk personell. Det er ikke mulig å få refundert et opphold gjennom nav. 

Dette får du når du bestiller rom

  • Helpensjon (middag ankomstdagen, frokost og lunsj avreisedagen)
  • Fri tilgang til vårt bassengområde 07.00-23.00 hver dag
  • Dagens treningsprogram/tema
  • Kaffe, te og frukt hele døgnet
  • Fri WiFi
  • Gratis parkering. Lading av elbil mot tillegg.

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort