fot

Fot & hånd

 

En guddommelig velværebehandling for hendene med dypt virkende ingredienser som normalt bare finnes i ansiktspleieområde. Resultatet er myke, vakkre hender med fin glød. Produktene stimulerer også sansene dine slik at du føler deg avslappet og velstående. Behandlingen starter med et varmt melkebad og peeling for å fjerne tørr og død hud. Deretter får du en nydelig gullskimrende håndmaske som reduserer synlige alderstegen. I følge av en avslappende mandel duftende kremmassasje som trenger dypt inn i huden og etterlater en myk satengfølelse. Behandlingen avsluttes med stell av neglebånd, forming og polering av dine negler samt valgfritt lakk

Bestill behandling - kr 1240,- (60 minutter)

En velværebehandling med luksuriøse botaniske produkter som gir velstelte, myke og silkeaktige føtter.

Den starter med et beroligende og mykgjørende mineralbad, peeling, neglepleie og fjerning av hard hud. Deretter følger fuktighetsgivende fotmaske og innpakning. Behandlingen avsluttes med en avslappende, nærende kremmassasje og lakk om ønskelig.

Dette får du:

  • Fotbad
  • Peeling og fjerning av hard hud
  • Avslappende fotmassasje

Bestill behandling - kr 1340,- (50 minutter)


Med shellac får du fantastisk flotte negler som holder seg blank, hele og ripsfrie i 2-3 uker. Shellac hjelper neglene å vokse lengre og holde seg sterkere. Hellac påføres som en neglelakk, med underlakk, farge, overlakk og herdes i UV/LEDlampe. Den trenger derfor ingen tørketid og du kan bruke hendene som vanlig umiddelbart etterpå. Inkluderer forming av neglene, stell av neglebånd, valgfritt lakk, håndmassasje pg pleiende negleolje. Nb! Hvis du tidligere har shellac som først må fjernes. Ta kontakt for tid og pris.

Bestill behandling - kr 990,- (45 minutter)

Vår fotpleie starter med et lindrende fotbad. Behandlingen inkluderer blant annet hard hud, eventuelle liktorner, negletrange tær og hudsprekker.

Du får også gode råd mot ”problemføtter” og hvordan foten kan avlastes i det daglige.

Dette får du:

  • Fotbad
  • Fotbehandling
  • Rådgivning

Bestill behandling - kr 1240,- (50 minutter)

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort