Informasjon vedrørende bassengområde  Basseng, badstu og dampbad er åpent! Vi renoverer boblebad og kneipbad. Les mer

-Gjør som oss. Vi valgte Finnskogtoppen da vi endelig tok oss tid til en venninnetur, sier Synnøve Johansen og Siv Sørflaten fra Hedmarken.
- Vi kan rett og slett ikke få fullrost dette stedet, både med hensyn på beliggenhet, fasiliteter og maten.

Her har vi stresset ned, gått turer og spist fantastisk god og sunn mat. I tillegg har vi brukt mye tid i velværeavdelingen og vært med på noen av de mange aktivitets- og behandlingstilbudene de har her. Det er ikke så mye man rekker på et døgn. Med andre ord, helt perfekt sted for venninneturen!

Les mer om våre tilbud og pakker

Synnøve Siv Hanne på tur SAM 1609Å være på Finnskogtoppen er kort sagt avslappende og oppfriskende på samme tid, sier venninnene Synnøve Johansen og Siv Sørflaten fra Hedemarken. Foto: Eskild Vika Amundsen.

Her på Finnskogtoppen er det en avslappet og fin atmosfære. Du hører ikke biltrafikk, høye stemmer eller annen støy – bare naturens lyder.

Om vi kort skal beskrive Finnskogtoppen vil vi si:

  • Rolig
  • Avslappende
  • God atmosfære
  • Fantastisk god mat
  • Flott beliggenhet
  • Trivelig betjening og service i toppklasse

Må oppleves

Finnskogtoppen må egentlig bare oppleves, for det er vanskelig å beskrive den rolige fine atmosfæren, sier Synnøve og Siv. Her er man for å roe kroppen, stresse ned og samle krefter og energi.

Vil huske maten

-Dette var mitt første møte med Finnskogtoppen og det frister til gjentagelse, sier Synnøve. Kjøkkenet er helt fenomenalt. Lunsjbordet er fristende med sine mange smakfulle og sunne retter. -Jeg kommer gjerne tilbake hit for å benytte flere av aktivitetstilbudene og behandlingene de har her. Etter bare ett døgn kjenner jeg at dette gjorde godt. Nå reiser jeg tilbake til den travle hverdagen med ro i kroppen.

Mat fisk tallerken

-Jeg har vært her en gang tidligere, for mange år siden, sier Siv. Det var i forbindelse med en jobbtur og Finnskogtoppen hadde da spesialsydd et opplegg for oss med aktiviteter, opplevelser og foredrag. Denne gangen var det bare for å ha det hyggelig sammen med Synnøve. Vi har vært gode venninner i mange, mange år.

Avslappende og oppfriskende på samme tid

- Man får en helt spesiell ro i kroppen når man er her. Da vi kom hit i går ble vi med på en av de faste uteaktivitetene - skogsturen. Om man vil gå på egenhånd og i eget tempo, er det mange oppmerkede traseer å velge mellom.

Etter å ha vært med på utendørsaktiviteten valgte vi å tilbringe ettermiddagen i velværeavdelingen og bassenget, før vi avsluttet dagen med en avspenningstime og nydelig middag.

-Vi har hørt mange skryte av lunsjbuffeten, og den stod absolutt til forventingene, sier Siv. - Det er noen år siden jeg var her sist, og det var fint å komme tilbake. Tusen takk til Synnøve som foreslo å reise hit på venninnetur.

Bestill ditt opphold her.

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort