Meld deg på nyhetsbrev Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss? Les mer

Velkommen til en jobb med herlige kollegaer, en nydelig atmosfære og varierte arbeidsoppgaver!

 

Da en av våre ansatte skal i svangerskapspermisjon søker vi vikar til vårt renholdsteam. Du vil arbeide sammen med dine kollegaer på turnus dagtid ukedag og helg.

Vi søker deg som ikke er redd for å ta i et tak, liker utfordringer og som setter pris på varierte arbeidsoppgaver. Vi ser gjerne at du har erfaring innenfor området, men det er ikke et krav.

Uansett hvilken avdeling vi jobber på her på Finnskogtoppen arbeider vi etter mottoet "Se gjesten før gjesten ser deg". Det viktigste for oss er at du brenner for service og synes det er gøy å jobbe sammen i team.

- Stillingsprosent 70 - 100% etter avtale.
- Tiltredelse etter avtale. Gjerne fra juni og senest august.
- Arbeide fordelt på ukedag og helg.
- Varighet rundt 12mnd med mulighet til fortsettelse.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt Daglig leder Therese Appel, på telefon (+47) 62 94 63 00. Søknad sendes til  Rekruttering skjer løpende fra 18.05.2022, så ikke vent med din søknad. 

02 finnskogtoppen logo rgb vs light

I hjertet av de dype skoger i Finnskogen, 405 m over havet, 5 mil fra Kongsvinger, 5 mil fra Torsby og 15 mil fra Oslo, ligger Finnskogtoppen Velværehotell. Hotellet har som mål å gi våre gjester mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. Hos oss har gjestene mange muligheter og kan velge seg inn og ut av fellesskap med andre.  Men, de må ingenting! Finnskogtoppen Velværehotell har 31 ansatte og til sammen 56 senger fordelt på 14 dobbeltrom/18 enkeltrom/4 suiter. Hotellet har helårsdrift og har nylig gjennomført en stor rehabilitering.   

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort