Viktig informasjon vedrørende bassengområde Vi åpner 28.mai! Vi renoverer bassenget vårt - bassengområde midlertidig stengt til 27.juni! Les mer

For første gang vil Finnskogtoppen ha åpent hele sommeren og vi søker derfor sommervikarer for 2021.

Til sommersesongen 2021 søker vi kokker, servitører, renholdere, instruktører og resepsjonist. Du vil bli en viktig del av Finnskogtoppens unike konsept. Har du erfaring fra hotellvirksomhet er det fint. Men det viktigste for oss er at du brenner for personlig service og har glimt i øyet. Rekruttering skjer løpende denne våren. Stillingene har ulik stillingsbrøk.

Sommerturnus fordelt på dag, kveld og helg. Tiltredelse etter avtale. For nærmere opplysninger om stillingene, kontakt Daglig leder Therese Appel, på telefon (+47) 62 94 63 00. Søknad sendes til  

rubi resepsj

Kokker
Vi søker deg som er utdannet kokk eller læring/student og/eller har arbeidet i restaurant. Du liker å arbeide i et høyt tempo og gjestenes forventning gjør at du strekker deg. Du er lyhørd, fleksibel og liker å arbeide sammen med andre.

frukt

Housekeeping, oppvask og servitører  Rekruttering er ferdig
Du er nøyaktig og behersker stress. Du er lyhørd, fleksibel og liker å arbeide sammen med andre.

badekåper jeg og du.jpeg

Instruktør / aktivitetsleder 
Rekruttering er ferdig
Du har arbeidet som instruktør innen fysisk og/eller mental trening. Du er trygg i rollen som leder og brenner for å gi gjestene opplevelser utover det vanlige. Du er lyhørd, fleksibel og liker å arbeide sammen med andre.

slider

Resepsjonist Rekruttering er ferdig
Som resepsjonist er du bedriftens ansikt utad. Derfor er det viktig at du er hjelpsom og hyggelig overfor gjestene. Du må beherske stress da hektiske dager forekommer. Du må også beherske bruk av datasystemer. 

resepsjonen

 

 

Finnskogtoppens logotyp 1

I hjertet av de dype skoger i Finnskogen, 405 m over havet, 5 mil fra Kongsvinger, 5 mil fra Torsby og 15 mil fra Oslo, ligger Finnskogtoppen Velværehotell. Hotellet har som mål å gi våre gjester mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. Hos oss har gjestene mange muligheter og kan velge seg inn og ut av fellesskap med andre.  Men, de må ingenting! Finnskogtoppen Velværehotell har 36 ansatte og til sammen 54 senger fordelt på 15 dobbeltrom/18 enkeltrom/2 suiter. Hotellet har helårsdrift og har nylig gjennomført en stor rehabilitering.  

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort