Informasjon vedrørende korona Hotellet er åpent som vanlig med basseng, trening- og SPA Les mer

 

Til sommersesongen 2022 søker vi kokker, servitører, renholdere, instruktører, vaktmester og resepsjonist. Du vil bli en viktig del av Finnskogtoppens unike konsept. Har du erfaring fra hotellvirksomhet er det fint. Men det viktigste for oss er at du brenner for personlig service og har glimt i øyet. Rekruttering skjer løpende denne vinteren/våren. Stillingene har ulik stillingsbrøk.

Sommerturnus fordelt på dag, kveld og helg. Tiltredelse etter avtale. For nærmere opplysninger om stillingene, kontakt Daglig leder Therese Appel, på telefon (+47) 62 94 63 00. Søknad sendes til  

 

Kokker
Vi søker deg som er utdannet kokk eller læring/student og/eller har arbeidet i restaurant. Du liker å arbeide i et høyt tempo og gjestenes forventning gjør at du strekker deg. Du er lyhørd, fleksibel og liker å arbeide sammen med andre.

kjøkkenet kokker
DSC 4797

Housekeeping, oppvask og servitører
Du er nøyaktig og behersker stress. Du er lyhørd, fleksibel og liker å arbeide sammen med andre.

ida servering
DSC 4289

Instruktør / aktivitetsleder 

Du har arbeidet som instruktør innen fysisk og/eller mental trening. Du er trygg i rollen som leder og brenner for å gi gjestene opplevelser utover det vanlige. Du er lyhørd, fleksibel og liker å arbeide sammen med andre.

DSC 4094
DSC 4398
yogapplattingen

Vaktmester
Du er lyhørd, fleksibel og nøyaktig, og du liker å være effektiv i jobben. Har du erfaring fra basseng er det fint men er ikke et krav. 

Resepsjonist 
Som resepsjonist er du bedriftens ansikt utad. Derfor er det viktig at du er hjelpsom og hyggelig overfor gjestene. Du må beherske stress da hektiske dager forekommer. Du må også beherske bruk av datasystemer. 

rubi i resepsjon
resepsjonen 800

 

 

02 finnskogtoppen logo rgb vs light

I hjertet av de dype skoger i Finnskogen, 405 m over havet, 5 mil fra Kongsvinger, 5 mil fra Torsby og 15 mil fra Oslo, ligger Finnskogtoppen Velværehotell. Hotellet har som mål å gi våre gjester mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. Hos oss har gjestene mange muligheter og kan velge seg inn og ut av fellesskap med andre.  Men, de må ingenting! Finnskogtoppen Velværehotell har 36 ansatte og til sammen 54 senger fordelt på 15 dobbeltrom/18 enkeltrom/2 suiter. Hotellet har helårsdrift og har nylig gjennomført en stor rehabilitering.  

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort