Meld deg på nyhetsbrev Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss? Les mer

Vi søker flinke folk i servering, oppvask og på renhold - har du lyst til å bli med?


Er du på jakt etter ekstrajobb? Nå søker vi folk til servering annenhver helg og tilkalling på oppvask og renhold ved behov. Vi ser gjerne at du har erfaring innenfor området, men det er ikke et krav.

Uansett hvilken avdeling vi jobber på her på Finnskogtoppen arbeider vi etter mottoet "Se gjesten før gjesten ser deg". Det viktigste for oss er at du brenner for service og synes det er gøy å jobbe sammen i team.

Mesteparten av våre gjester er fra Norge. Men, du trenger ikke snakke norsk for å jobbe hos oss - engelsk eller svensk fungerer utmerket! 

Finnskogtoppen collage 800

Servering 1 stilling
Du jobber sammen med en kollega med å servere vår 3-retters middag og servering av vin. Opplæring og vinkurs får du av oss. Aldersgrense 18 år.
- Fast turnus 20% stilling annenhver helg fre/lør kveld
- Mulighet til merarbeid etter ønske
- Tiltredelse etter avtale
- Lønn etter tariffavtale

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt Daglig leder Therese Appel, på telefon (+47) 62 94 63 00. Søknad sendes til  
Rekruttering skjer løpende fra 18.05.2022, så ikke vent med din søknad. 

02 finnskogtoppen logo rgb vs light

I hjertet av de dype skoger i Finnskogen, 405 m over havet, 5 mil fra Kongsvinger, 5 mil fra Torsby og 15 mil fra Oslo, ligger Finnskogtoppen Velværehotell. Hotellet har som mål å gi våre gjester mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. Hos oss har gjestene mange muligheter og kan velge seg inn og ut av fellesskap med andre.  Men, de må ingenting! Finnskogtoppen Velværehotell har 31 ansatte og til sammen 56 senger fordelt på 14 dobbeltrom/18 enkeltrom/4 suiter. Hotellet har helårsdrift og har nylig gjennomført en stor rehabilitering.  

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort