Viktig inforamasjon vedrørende Korona Vi har åpent som vanlig! Les mer

Vi søker deg med stor serviceinnstilling som ønsker å bli en del av Finnskogtoppen Velværehotells unike konsept.

Hos oss er du ansiktet ut mot våre gjester og vi legger derfor stor vekt på service, glede og engasjement.

2 stillinger.

Som servitør arbeider du fremfor alt kveldstid i ukedag og helg, men også dag forekommer. Erfaring fra servering er ønskelig men ikke et krav. Vi ser gjerne at du kan steppe inn på renhold ved behov. 

Som renholder hos oss arbeider du dagtid i ukedag og helg sammen med en kollega. Erfaring fra renhold er ønskelig men ikke et krav. Vi ser gjerne at du kan steppe inn som servitør ved behov. 

Tiltredelse snarest.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt Daglig leder Therese Appel, på telefon (+47) 62 94 63 00. Søknad sendes til  Rekruttering skjer løpende, så ikke vent med din søknad. 

Finnskogtoppens logotyp 1

I hjertet av de dype skoger i Finnskogen, 405 m over havet, 5 mil fra Kongsvinger, 5 mil fra Torsby og 15 mil fra Oslo, ligger Finnskogtoppen Velværehotell. Hotellet har som mål å gi våre gjester mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. Hos oss har gjestene mange muligheter og kan velge seg inn og ut av fellesskap med andre.  Men, de må ingenting! Finnskogtoppen Velværehotell har 31 ansatte og til sammen 56 senger fordelt på 14 dobbeltrom/18 enkeltrom/4 suiter. Hotellet har helårsdrift og har nylig gjennomført en stor rehabilitering.  

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort