Informasjon vedrørende bassengområde  Basseng, badstu og dampbad er åpent! Vi renoverer boblebad og kneipbad. Les mer

Flere gjester enn vanlig besøker oss i sommer og i høst!

Vi har derfor behov for ekstrahjelp. Vi søker deg som kan steppe inn på renhold, i oppvask og som serveringspersonell ved behov. Vi ser gjerne at du er komfortabel med alle tre jobbene slik at du kan kombinere dem, men du er selvfølgelig også velkommen til å bare søke på en av avdelingene. Du må gjerne ha erfaring fra lignende jobb, men det er ikke et krav. Velkommen inn i teamet vårt!

Tiltredelse snarest.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt Daglig leder Therese Appel, på telefon (+47) 62 94 63 00. Søknad sendes til  Rekruttering skjer løpende, så ikke vent med din søknad. 

Finnskogtoppens logotyp 1

I hjertet av de dype skoger i Finnskogen, 405 m over havet, 5 mil fra Kongsvinger, 5 mil fra Torsby og 15 mil fra Oslo, ligger Finnskogtoppen Velværehotell. Hotellet har som mål å gi våre gjester mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. Hos oss har gjestene mange muligheter og kan velge seg inn og ut av fellesskap med andre.  Men, de må ingenting! Finnskogtoppen Velværehotell har 31 ansatte og til sammen 56 senger fordelt på 14 dobbeltrom/18 enkeltrom/4 suiter. Hotellet har helårsdrift og har nylig gjennomført en stor rehabilitering.  

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort