Informasjon vedrørende bassengområde  Basseng, badstu og dampbad er åpent! Vi renoverer boblebad og kneipbad. Les mer

Finnskogtoppen søker grunnet pensjon hudterapeut og/eller spaterapeut. Vi søker en omgjengelig person med stor serviceinnstilling som ønsker å bli en del av Finnskogtoppen Velværehotells unike konsept.

Hos oss er du ansiktet ut mot våre gjester og vi legger derfor stor vekt på service, glede og engasjement. Som terapeut arbeider du dag, kveld og helg etter turnus og etterspørsel. Vi ser gjerne at du bor i området og dermed kan komme på kort varsel ved behov.  

Utdannet hud, spa eller massasjeterapeut er et krav. Som terapeut er du selvstendig næringsdrivende og fakturerer Finnskogtoppen hver måned. Tiltredelse etter avtale og behov. 

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt Daglig leder Therese Appel, på telefon (+47) 62 94 63 00. Søknad med cv sendes til  Rekruttering skjer løpende, så ikke vent med din søknad. 

02 finnskogtoppen logo rgb vs light 500pix

I hjertet av de dype skoger i Finnskogen, 405 m over havet, 5 mil fra Kongsvinger, 5 mil fra Torsby og 15 mil fra Oslo, ligger Finnskogtoppen Velværehotell. Hotellet har som mål å gi våre gjester mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. Hos oss har gjestene mange muligheter og kan velge seg inn og ut av fellesskap med andre.  Men, de må ingenting! Finnskogtoppen Velværehotell har 31 ansatte og til sammen 56 senger fordelt på 14 dobbeltrom/18 enkeltrom/4 suiter. Hotellet har helårsdrift og har nylig gjennomført en stor rehabilitering.  

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort