LYTT TIL KROPPENS SIGNALER – I SUSET FRA SKOGENE…

Er du på utkikk etter overnatting på Finnskogen? Bare to timer fra Oslo finner du Finnskogtoppen, et sted der alt er til for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Du finner naturlig, god mat på menyen. Du tilbys et innholdsrikt aktivitetstilbud og kan nyte behandlinger av høy kvalitet. Ikke uten grunn at vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag.

FOR DIN SUNNHET

Hos oss står helse og velvære i sentrum. Vi ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du kommet hjem. Vår filosofi er kombinasjonen av trening, mental ro, sunn og ren mat som vil gi deg mer energi til livet.

DET VIKTIGE KOSTHOLDET

I all beskjedenhet – vi får mye ros for maten. Basis i et balansert kosthold er variasjon og regelmessighet. Hvert individ er unik og har ulike behov når det gjelder både næring og energi. Derfor er Finnskogtoppens kosthold utarbeidet slik at den som ønsker å spise vegetarisk kan gjøre det – og de som ønsker kjøtt og fisk gjør det. Vi serverer vår mat som buffé, så har du mulighet å skape din egne tallerken, fargerik og velsmakende.

Frokost: 08.30 – 10.00 Lunsj: 12.30 – 14.00 Middag: 17.30 – 18.45 (lørdag 18.00-20.00)

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort