LYTT TIL KROPPENS SIGNALER – I SUSET FRA SKOGENE…

To timer fra Oslo og inntil den svenske grensen, i dypeste Finnskogen, finner du Finnskogtoppen SPA & Velværehotell. Hotellet, som med sin varme og koselige preg, har lagt alt til rette for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Opplev Finnskogens mystikk og historie under våre guidede turer, bli med på yoga eller bare kjenn velvære i vårt SPA. Det er ikke uten grunn vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag.

FOR DIN SUNNHET

Hos oss står helse og velvære i sentrum. Vi ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du har kommet hjem. Vår filosofi er en kombinasjonen av trening, mental ro, nærvær til naturen, og sunn, ren mat som vil gi deg mer energi til hverdagen og livet.

DET VIKTIGE KOSTHOLDET

Grunnet rådende korona-epedemi, vil vi under høsten 2020 servere en to retters lunsj og tre retters middag isteden for vår buffe. Fortsatt i vår gode matfilosofi. Ring oss for mer informasjon.

Frokost: 08.00 – 10.00 Lunsj: 12.30 – 14.00 Middag: 18.00-20.00

VÅR HISTORIE

Finnskogtoppen opp dørene sine for første gang i 1991. Da het vi Helsetun, og veiledet våre gjester gjennom faste, helseriktig kost og trening. Gjennom årene har Finnskogtoppen utviklet seg til dagens Velværehotell. Stedet der alt er til for å gjøre deg godt, i din egen takt. Hos oss har du mange muligheter, men det viktigste er – du må ingenting!

VÅR FILOSOFI

Et opphold hos oss skal føles frydefullt, varmt og koselig. Vi vil gi deg følelsen av at du er i din egen spahytte. Vi vil inspirere deg med hotellets genuine arkitektur, vår hjemmelagde mat, vår rikholdige behandlingsmeny, med våre flinke treningsinstruktører og ikke minst med Finnskogens kultur og mystikk rett utenfor døra. På Finnskogtoppen kan du være så aktiv som du selv ønsker. Her finnes aktiviteter med instruktør, mulighet til behandlinger og bassengområde som er åpent hver dag. Men, her finnes også rom for å innhente seg og for å samle nye gode minner … Vi vil at Finnskogtoppen skal føles som ditt andre hjem, en plass der du virkelig kan finne stillhet og avslapping – en plass der du kan bare være!

To timer fra Oslo i dypeste Finnskogen, presis inntil svenske grensen finner du Finnskogtoppen SPA & Velværehotell. Hotellet, som med sin varme og koselige prege har lagt til rette for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Opplev Finnskogens mystikk under våre guidede turer, bli med på yoga eller bare opplev velværen i vårt SPA. Ikke uten grunn at vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag.

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort