Lytt til kroppens signaler - i suset fra skogene...

 yoga skog hand 1200x600

To timer fra Oslo og inntil den svenske grensen, i dypeste Finnskogen, finner du Finnskogtoppen SPA & Velværehotell. Hotellet, som med sin varme og koselige preg, har lagt alt til rette for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv. Opplev Finnskogens mystikk og historie under våre guidede turer, bli med på yoga eller bare kjenn velvære i vårt SPA. Det er ikke uten grunn vi kaller oss et velværehotell… Det eneste i sitt slag.

rubi resepsj

FOR DIN SUNNHET

Hos oss står helse og velvære i sentrum. Vi ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du har kommet hjem. Vår filosofi er en kombinasjonen av trening, mental ro, nærvær til naturen, og sunn, ren mat som vil gi deg mer energi til hverdagen og livet.

julie basseng skratt 1200x600

DET VIKTIGE KOSTHOLDET

Som tiden går, endres vi med den. Vårt kjøkken har gått gjennom en naturlig utvikling ettersom årene har gått, hvor behov og ønsker har vært med å forme oss til det vi er i dag. Likevel er det en grunnverdi som preger vår matkultur. Det skal være sunt, nyttig og godt. Et tidligere laktovegetarisk kjøkken som kom fra tradisjoner i Svenske «Hälsohem», og i gammel europeisk spa-stil, uten hverken kjøtt, koffein eller alkohol, har vi videre gått til å være et «hvitt kjøkken» hvor vi inkluderte fisk og hvitt kjøtt, til nå å være et mer moderne og variert kjøkken, hvor kunnskap, smak, variasjon og presentasjon står sentralt. Med fokus på helhetlige retter med salater, grønnsaker og gode råvarer, skal vi tilby våre gjester en matopplevelse for kropp og sinn.

Frokost: 08.00 – 10.00 Lunsj: 12.30 – 14.00 Middag: 18.00-19.30 (fre/lør 20.00)

middag5 siv norheim 800Foto: Siv Norheim

VÅR HISTORIE

Finnskogtoppen åpnet dørene sine for første gang i 1991. Da het vi Helsetun, og veiledet våre gjester gjennom faste, helseriktig kost og trening. Gjennom årene har Finnskogtoppen utviklet seg til dagens Velværehotell. Stedet der alt er til for å gjøre deg godt, i din egen takt. Hos oss har du mange muligheter, men det viktigste er – du må ingenting!

svømming flyte

VÅR FILOSOFI

Et opphold hos oss skal føles frydefullt, varmt og koselig. Vi vil gi deg følelsen av at du er i din egen spahytte. Vi vil inspirere deg med hotellets genuine arkitektur, vår hjemmelagde mat, vår rikholdige behandlingsmeny, med våre flinke treningsinstruktører og ikke minst med Finnskogens kultur og mystikk rett utenfor døra. På Finnskogtoppen kan du være så aktiv som du selv ønsker. Her finnes aktiviteter med instruktør, mulighet til behandlinger og bassengområde som er åpent hver dag. Men, her finnes også rom for å innhente seg og for å samle nye gode minner … Vi vil at Finnskogtoppen skal føles som ditt andre hjem, en plass der du virkelig kan finne stillhet og avslapping – en plass der du kan bare være!

logga grnn 500pix

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort