Finnskogtoppens logotyp 1

I hjertet av de dype skoger i Finnskogen, 405 m over havet, 5 mil fra Kongsvinger, 5 mil fra Torsby og 15 mil fra Oslo, ligger Finnskogtoppen Velværehotell. Hotellet har som mål å gi våre gjester mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. Hos oss har gjestene mange muligheter og kan velge seg inn og ut av fellesskap med andre.  Men, de må ingenting! Finnskogtoppen Velværehotell har 31 ansatte og til sammen 56 senger fordelt på 14 dobbeltrom/18 enkeltrom/4 suiter. Hotellet har helårsdrift og har nylig gjennomført en stor rehabilitering.

Aktivitetsleder 80% stilling

Finnskogtoppen søker nå en aktivitetsleder med visst administrativt ansvar i et vikariat på 1 år. Vi søker en omgjengelig person med stor serviceinnstilling som ønsker å bli en del av Finnskogtoppen Velværehotells unike konsept. Hos oss er du ansiktet ut mot våre gjester og vi legger derfor stor vekt på service, glede og engasjement.

Som aktivitetsleder med et visst administrativt ansvar arbeider du fremfor alt dagtid, men kveld og sovende nattevakter forekommer etter turnus. Du følger vårt gjeldene dagsprogram og instruerer våre gjester i vanngym, guidede turer, fysisk og mental trening. I tillegg er du ansvarlig for planlegging av ukeprogram, temaer og happenings.

Faglig utdannelse innen fysisk og/eller mental trening er et krav. Kompetanse innen andre fag, som helse og enæring er en fordel.

Vikariatets varighet er inntil 1 år.

Tiltredelse etter avtale.

Ønsker du nærmere opplysninger om stillingen, kontakt daglig leder Therese Eriksson, på telefon +47 62 94 63 13.

Søknad med CV/attester sendes til

Rekruttering skjer løpende, så ikke vent med din søknad. Frist for søknader er satt til 6.mai 2018

Gi velvære i gave - gi et gavekort