Ledersamling på Norges kanskje eneste Spahytte?

En hjemlig, koselig atmosfære setter tonen for små møter, konferanser og styremøter. Vi er spesialisert på den mindre gruppen, ypperlig for 2-15 personer. I nyoppussede møtelokaler og naturskjønne omgivelser gis muligheten til stillhet, ro og tid til å tenke og skape.

Vi vil si at vi er det perfekte stedet for den mindre gruppen, og vi vet at en ledersamling kan inneholde så mangt, men som oftest ønsker man å få til gode diskusjoner, dele erfaringer, øke kompetansen og skape masse engasjement. Dette har vi troen på at vil oppstå gjennom å tilrettelegge en god balanse mellom det faglige og sosiale inneholdet. På Finnskogtoppen har du mange muligheter til dette. Alt fra opplevelsesturer på SUP eller kano, til SPA-opplevelser utover det vanlige.

Finnskogtoppen har fullstendige rettigheter, og hvis dere foretrekker å sitte for dere selv, kan vi servere middag i eget lokale med egen servitør hele middagen. 

Kontaktperson:

Stine Holt Skadsdammen, vår gruppe- og konferanseansvarlige hjelper deg gjerne med å skreddersy opplegget for dere. Hun vil bli din kontaktperson under hele oppholdet,

tekopp långsmalt

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort