Konferanse på Norges kanskje eneste Spahytte?

En hjemlig, koselig atmosfære setter tonen for møter, konferanser og styremøter. Vi er spesialisert på den mindre gruppen, ypperlig for 2-15 personer. I nyoppussede møtelokaler og naturskjønne omgivelser gis muligheten til stillhet, ro og tid til å tenke og skape.

I pakken "FULL PAKKE" får du nettopp det, full pakke. Her får du tilgang til hele konferanseavdelingen med møterom, auditorium og selskapsrom. Flotte enkelt- eller dobbeltrom med helpensjon. Alle våre fasilieteter som bassenanlegg og våre gruppetreninger med instruktør er også inkludert. Det er bare å glede seg.

Kontaktperson:

Stine Holt Skadsdammen, vår gruppe- og konferanseansvarlige hjelper deg gjerne med å skreddersy opplegget for dere. Hun vil bli din kontaktperson under hele oppholdet,

tekopp långsmalt

Mineralvann, sjokolade og annet smått og godt finnes tilgjengelig i konferanseavdelingen og belastes på fellesordren hvis annet ikke er avtalt. Ønsker dere annet servert under dagen, kan vi tilby alt fra rundstykker til kakebuffer og desserter. Vi hjelper deg gjerne.

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort