konferanse

På utkikk etter et konferansehotell som har litt mer enn de kjedelige kurs- og konferanselokalene du har sett så altfor mange ganger før? Prøv et konferansehotell med spa.

For at et kurs eller en konferanse skal bli mest mulig vellykket, er det enkelte ting som bare må fungere. Gode og komfortable lokaler. God service fra personalet. God mat. Alt dette er viktig på et konferansehotell. Men for at bedriften din skal få mest mulig igjen for pengene, trenger du gjerne noe mer. Du trenger omgivelser som reduserer stress, stimulerer kreativiteten og hjelper hver enkelt deltager til å yte sitt aller, aller beste og komme i modus for å lære. Ved å velge Finnskogtoppen velværehotell som konferansehotell, får du alt dette. Gode lokaler med de tekniske fasilitetene du forventer, og alt rundt som skaper den rette atmosfæren. Dette er noen av det du får ved å legge konferansen til Finnskogtoppen:
  • Auditorium med plass til inntil 60 personer
  • Konferanserom for inntil 12 personer
  • Buffetmåltid
  • Fri tilgang til kaffe, te og fruktbar
  • Dagens aktivitet og treningsrom
  • Inngang til spa-anlegg med basseng, boblebad, dampbad og badstue
Du kan velge mellom dagkonferanse eller en konferansepakke med helpensjon.
Dersom du velger konferansepakken, er overnatting og helpensjon inkludert i prisen. Vi har egen konferanseansvarlig på Finnskogtoppen. Det betyr at dere får en fast kontaktperson som tar seg av alt fra dere ankommer oss til dere reiser etter endt konferanse.

Ta kontakt om konferanse

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vi tar kontakt med dere for nærmere informasjon om konferansen. Vi har egne konferanseansvarlige på Finnskogtoppen. Det betyr at dere får en fast kontaktperson som tar seg av alt fra dere ankommer oss til dere reiser etter endt konferanse.

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort