I samarbeid med Finnskogutstillingen 13.-15. mars inviterer vi dere til en helg med spennende utstillinger og kunstnermøter. Årets hovedutstillere er Unni Askeland og Per Heimly. fredag-søndag fra kr 3200,- 

Utstillings- og Yogahelg på Finnskogen

I samarbeid med Finnskogutstillingen 13.-15. mars inviterer vi dere til en helg med spennende utstillinger og kunstnermøter. Årets hovedutstillere er Unni Askeland og Per Heimly, og Finnskogtoppen kan tilby overnatting og transport til de forskjellige utstillingene som foregår hele helgen. Åpning og kunstnermøte er på Røgden Bruk fredag kl. 18.00. Lørdag er det hele fem utstillingssteder i Svullrya med foto, malerier og brukskunst fra et stort antall kunstnere. Fredag kveld er det jazz-konsert på Røgden Bruk etter vernissagen, hvor Mats Eilertsen spiller. Finnskogutstillingen har blitt arrangert i 39 år, og trekker et stort publikum hvert år. På hotellet har vi YOGA og Bevegelighet på aktivitetskalenderen.
Link til mer informasjon om arrangementet: www.finnskogutstillingen.no
Konserten: http://www.matseilertsen.com

Vi tilbyr følgende utstillingspakker:

Pakke 1 
Utstillingshelg
fredag 13. – søndag 15. mars, helpensjon, billett og katalog til utstillingene, transport til og fra fredag og lørdag, helgens treningsprogram, aktivitets-tema YOGA og bad inkludert.
Pakkepris pr. pers i dobbeltrom fred – sønd.  tot. kr.3200,-  og enkeltrom kr.3500,-
Hotellets gjester tilbys konsertbilletten rabattert for kr. 200,- og denne bestilles i tillegg.  

For dere som ikke kjører egen bil så kan Transportpakke til og fra Kongsvinger togstasjon bestilles i tillegg for kun kr. 250 p.p. pr. vei. Da hentes du på Kongsvinger fredag kl. 14.35 og kjøres til stasjonen på søndag kl. 13.20 etter lunsj.

 

Pakke 2
Langweekend
inkludert spabehandling og kunstutstillinger torsdag 12 – søndag 15. mars, en valgfri behandling på 50 minutter, helpensjon, billett og katalog til utstillingene, transport til og fra fredag og lørdag, helgens treningsprogram, aktivitets-tema YOGA og bad inkludert. Pakkepris pers i dobbeltrom: kr.5250,- og enkeltrom kr.5850,-Hotellets gjester tilbys konsertbilletten rabattert for kr. 200,- og denne bestilles i tillegg. Spa-behandlingen må bookes i forkant av oppholdet.

Bestill ditt opphold på  eller på telefon (0047) 62 94 63 00

unni og per 500pixplakat finnskogutstillingen 500pix

Foto av Unni og Per: Per Heimly

 

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort