Hva er vel vakrere enn glitrende, ferske skispor i frisk luft og idylliske omgivelser?
 Pris fra kr 2780,- 

Langrennspakke (2døgn)

Finnskogen byr på så mangt, deriblant fantastiske skiløyper i vakker natur. Vi er kjent for kalde, hvite og vakre vintre. Og elsker du å gå på ski, vil vi varmt anbefale å teste ut en langrennstur i området hos oss. Med ny-preppede skispor på det flotte Mattila anlegget kan vi love noen gode langrennsdager.

Og når dere har «løpt» fra dere i skiløypene, hva kan vel friste mer enn et varmt bad i bassenget, jacuzzi og badstue? Og - ikke minst noen av våre deilige gruppeaktiviteter som f.eks yoga eller avspenning. Vi tror at en deilig stund med stille og mental trening er en riktig god og viktig kombinasjon for å strekke ut kroppen og fokusere på pusten før og etter skituren. Gi deg selv tid til å pleie muskler og ledd, både for balanse og styrke. En stille stund hvor fokuset rettes innover med myke bevegelser i stillet for å senke skuldrene og gi ro.

Og etter en aktiv, frisk dag blir det ekstra godt med et varmt og sunt kveldsmåltid. Kanskje kan det friste med en god massasje før hjemreisen? En riktig frisk helg eller dager i midtuken, bare for deg!

  • 2 døgn ukedag  kr 2780,- pr person.
  • Weekend fre-søn kr 3380,- pr person.
    Prisene gjelder del i dobbelrom, for enkeltrom +kr400,- pr person. 

Sporkort til Mattila kan kjøpes i vår resepsjon til gunstige priser. Et døgn kr.100,-, deretter kr.50,- pr døgn. Ønsker du en tur til Torsby Skitunnel får du som gjest hos oss 10% rabatt. Spør etter rabattkupong til skidtunnelen i vår resepsjon.

NB! Grunnet gjeldene koronapandemie kan grensen til Sverige være stengt hvilket kan påvirke skimulighetene på Mattila og Torsby Skitunnel. 

Dette får du når du bestiller rom

  • Helpensjon (middag ankomstdagen, frokost og lunsj avreisedagen)
  • Fri tilgang til vårt bassengområde 07.00-23.00 hver dag
  • Dagens treningsprogram/tema
  • Kaffe, te og fruktbar hele døgnet
  • Fri WiFi
  • Gratis parkering. Lading av elbil mot tillegg.

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort