«… regjeringen fortsetter sin oppfordring om å benytte hjemmekontor»
 Pris fra kr 1590,-  

Plass, familie, konsentrasjon, frustrasjon, savn etter mennesker, omgivelser. Ikke alle har mulighet for et optimalt hjemmekontor. «Skal bare sette på en klesvask», «har ingen god kontorplass, «se om det er noe i kjøleskapet». ... hvilke distraksjoner har du?

Men - hva om du kan kombinere gode arbeidsforhold med personlig aktivisering og inspirasjon?
Og, hvilke distraksjoner du skal ha, det bestemmer du selv?

Vi trenger noe for å jobbe godt. Innspill – enten det er fra kollegaer, venner eller omgivelsene. Noen trenger helt ro. Andre ønsker stimulering og dynamisk miljø. Andre igjen er avhengig av fysisk aktivitet for å holde hodet i gang. Vi har alle våre preferanser for arbeidsmiljø. Men felles for oss alle nå, er utfordringen – jobbe hjemmefra og holde ut.

Hos oss kan du jobbe effektivt, og samtidig ha ro med mulighet for aktiviteter. Sett alarmen på for tidene du ønsker delta på våre treningstimer og felles aktiviteter – formiddagstur for frisk luft og sosial stimulering, før du blir servert en sunn og god lunsj. Deretter tilbake til «kontoret» - med utsikt. For så ta en skikkelig treningstime – få i gang endorfinene og kreativiteten. Innhente arbeidslysten. En god kopp te og frukt til mer jobb, før du atter kan koble ut, nå med avspenning eller bad etterfulgt av en deilig middag som er servert. Ja, da klarer du fint en ekstra ettermiddags-økt slik at sjefen blir glad. Sa vi avslutte dagen med et varmt kveldsbad og badstue? Og du selv stolt av prestasjonen din. Jammen har du klar både god jobb, tur og trening på en dag!

Hvilke distraksjoner skal du ha på ditt hjemmekontor?

Velkommen til hjemmekontor borte fra hjemme. Vi tilbyr fibernett og lukket nettverk som du kan koble deg på hvis du ikke kan bruke et åpent nettverk. Spør etter nettverk og passord i vår resepsjon. 

  • Enkeltrom fra kr.1590,- pr døgn eller kr.7100,- for 5 døgn søndag - fredag valgfri uke.

Behandling under ditt opphold?

Unn deg litt ekstra. La de dyktige terapeutene på Finnskogtoppen velværehotell gi deg en spabehandling du sent vil glemme. Du finner vår behandlingsmeny her.

Dette får du når du bestiller rom

  • Helpensjon (middag ankomstdagen, frokost og lunsj avreisedagen)
  • Fri tilgang til vårt bassengområde 07.00-23.00 hver dag
  • Dagens treningsprogram/tema
  • Kaffe, te og fruktbar hele døgnet
  • Fri WiFi
  • Gratis parkering. Lading av elbil mot tillegg.

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort