13. - 18. juni 2021
Pris fra kr 5900,- 

Opplevelse - Utfordring - Utvikling

Velkommen til noen dager fylt av opplevese, utvikling og hyggelige utfordringer som gir glede og inspirasjon! Her får du blant annet oppleve:

* SUPYoga *ekstra avgift 
* Bad/bastu
* Prøve på ulike treninger
* Kano / SUP til stranden , middag
* Morgen yoga på plattingen

Mer spesifikt program kommer innen kort.

Dobbeltrom: kr.5900,- pr. pers
Enkeltrom: kr.7100,-  

Slipp tankene, stresset, kravene. Seil av sted i omgivelser du ellers drømmer om. Men du er med. Du er HER. Og du får puste – en luft som fyller lungene med frisk luft – helt ned i magen. Kjenne vannet rense kroppen. Tren balansen, styrken og utholdenhet, og utfordre deg på noe du ikke prøvd før!

Røgden, kalt Finnskogens perle, er en del av vår nærmeste omgivelse. Utsikt hele året, bad om sommeren, ski på isen om vinteren, godt fiske om høsten, padle og SUPE hele sommeren. Padle fra sandstrand til småøyer, eller dra på en riktig safariopplevelse i de nærliggende vannene. Ingen støy – ingen mennesker. Men du og ditt brett. Jobb med vinden og vannet, og kroppen.

Men hva er forresten SUP? Jo, stå på et brett og padle! Men kanskje ikke så enkelt som det høres ut, så gled deg til tid sammen med en riktig god instruktør som lar deg prøve og feile i trygge omgivelser. Og som kan Finnskogen - for kunnskap er så viktig og hyggelig å få med på opplevelsen.

Kano / Sup-tur til stranden hvor vi serverer middag
Dersom SUP-brett ikke er noe for deg, har vi selvfølgelig kanoer. Da får du brukt armene og overkroppen og samtidig sitte trygt. Opplevelsen av omgivelsene er maksimal der man seiler på vannet i kano. Vi tar dere med til en av våre utrolige strender, og der vil vi servere dere et styrkende og forfriskende måltid, forberedt av våre kokker.

Sandstrender og bad
Det er ikke mange som vet om Finnskogens hemmelighet. Nemlig at vi har Norges kanskje fineste strender. Området består av mye sand, stein, vann og furu, og det betyr at vi får lange, lekre sandstrender! Som til og med er langgrunne. Perler bortgjemt for allmennheten. Men vi skal ta dere med på årets bade-opplevelse. Hvem trenger Rivieraen når vi kan by på hvite lange strender med god badetemperatur på sommeren, rent og friskt om våren.
Så gled deg til en unik badeopplevelse. HELT UTEN trengsel, kø, forsøpling og skrikende unger. Det er deg, stranda og vannet!

Trening og YOGA
Våre Yoga timer gir deg den beste kombinasjon for å trene styrke og balanse, som kommer godt med både i hverdag og på SUP-brettet. Fokus på din mentale styrke og jobbe med indre kjerne-muskulatur. Yoga er å gi noe til deg selv. 

Vi pleier si at Finnskogen har lav «selfie-faktor», men mange foto-øyeblikk. Og med det menes at vi er lite fancy, men jordnære i alt vi gjør, og i omgivelser som bergtar oss hver eneste dag. Og derfor kan vi med handa på hjertet invitere deg til å bli med på noen utrolige SUP og YOGA dager hos oss – vi vet du vil trives.

Som alltid tilbyr vi vårt aktivitetsprogram, spa, god og sunn mat – så du vet at når du kommer til oss, så pleies både kropp og sjel. Og kanskje lattermusklene trenes litt underveis når du skal erobre vannet?!

plattingen yoga

Program

Søndag
20:00 Kveldsaktivitet (foredrag eller trening, variert)

Mandag
08:00: Vanngym
10:00  Tur med leder
15:00  Styrke med strikk
16:00  Balanse
16:30  Avspenning
20:00  Kveldsaktivitet (foredrag eller trening, variert)

Tirsdag
08:00 Vannggym
10:00 Tur med leder
15:00 Spinning
16:00 Stretch-class
16:30 Avspenning
20:00 Kveldsaktivitet (foredrag eller trening, variert)

Onsdag
08:00: Vanngym
10:00: Tur med leder
15:00: Mage/rompe/lår
15:45: YinYoga
16:30: Avspenning

Torsdag
08:00: Vanngym
10:00: Tur med leder
15:00: Tabata
16:00: Core
16:30  Avspenning
20:00: Kveldsaktivitet (foredrag eller trening, variert)

Fredag
08:00: Vanngym
10:00: Tur med leder

Med forbehold om endringer.

supyoga 3

julie basseng skratt 1200x600

Behandling under ditt opphold?

Unn deg litt ekstra. La de dyktige terapeutene på Finnskogtoppen velværehotell gi deg en spabehandling du sent vil glemme. Du finner vår behandlingsmeny her
Kjører du ikke bil? Til denne pakken kan vi hente deg med vår minibuss i kongsvinger tur/retur for kr.250,- pr vei på fredager og søndager. Bestill transport når du bestiller ditt opphold. Les mer om transport her. 

Dette får du når du bestiller rom

  • Helpensjon (middag ankomstdagen, frokost og lunsj avreisedagen)
  • Fri tilgang til vårt bassengområde 07.00-23.00 hver dag
  • Dagens treningsprogram/tema
  • Kaffe, te og fruktbar hele døgnet
  • Fri WiFi
  • Gratis parkering. Lading av elbil mot tillegg.

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort