Spabehandling du sent vil glemme

Unn deg litt ekstra. La de dyktige terapeutene på Finnskogtoppen velværehotell gi deg en spabehandling du sent vil glemme.

Du får mange ulike behandlinger på Finnskogtoppen. Føler du deg stresset, eller kanskje du trenger mer energi? I så fall har vi flere spabehandlinger som passer perfekt for deg.

Behandlingene våre er etterspurte, så vi anbefaler at du bestiller spabehandling samtidig som du bestiller oppholdet ditt, eller minst tre uker før du kommer til oss.

Alle terapeutene på Finnskogtoppen er godkjent av norske myndigheter og NMF.

 

Våre behandlinger

Lyst på en ansiktsbehandling der du både føler og ser resultat etter behandlingen? På Finnskogtoppen velværehotell får du spesialtilpasset behandling i fantastiske omgivelser.

Ulike hudtyper krever ulike behandlinger med ulike produkter. En ansiktsbehandling på Finnskogtoppen velværehotell er tilpasset akkurat din egen hudtype. Du kan derfor være trygg på at du får en ansiktsbehandling som virkelig gir resultater.

Kunne du tenke deg en massasje som løser opp spente muskler, eller føler du behov for en avslappende kroppsmassasje som gjør deg litt mindre stresset?

Ingenting er som en god massasje når du virkelig ønsker å prioritere kropp og sjel.

Hos oss på Finnskogtoppen velværehotell får du alt fra enkel massasje med økologiske oljer, til eksklusive behandlinger med peeling, kroppsscrub og full kroppsmassasje med aromamassasje.

Uansett om du bare ønsker en behagelig og beroligende behandling, eller trenger en full kroppsmassasje som gir deg mer energi: terapeutene på Finnskogtoppen kan garantert gi deg akkurat det du trenger.

Alle terapeutene på Finnskogtoppen er godkjent av norske myndigheter og NMF.
Når du velger en behandling hos oss kan du derfor være trygg på at du får topp behandling fra folk som virkelig kan jobben sin.

En spabehandling med innpakninger kan virke både rensende og lindrende mot muskel- og leddsmerter.

Alle behandlingene med innpakning blir avsluttet med en massasje med velduftende olje/lotion og hode- eller ansiktsmassasje.

På utkikk etter et konferansehotell som har litt mer enn de kjedelige kurs- og konferanselokalene du har sett så altfor mange ganger før? Prøv et konferansehotell med spa.

For at et kurs eller en konferanse skal bli mest mulig vellykket, er det enkelte ting som bare må fungere. Gode og komfortable lokaler. God service fra personalet. God mat. Alt dette er viktig på et konferansehotell.

Men for at bedriften din skal få mest mulig igjen for pengene, trenger du gjerne noe mer.

Du trenger omgivelser som reduserer stress, stimulerer kreativiteten og hjelper hver enkelt deltager til å yte sitt aller, aller beste og komme i modus for å lære.

Ved å velge Finnskogtoppen velværehotell som konferansehotell, får du alt dette. Gode lokaler med de tekniske fasilitetene du forventer, og alt rundt som skaper den rette atmosfæren.

Dette er noen av det du får ved å legge konferansen til Finnskogtoppen:

  • Auditorium med plass til inntil 60 personer
  • Konferanserom for inntil 12 personer
  • Buffetmåltid
  • Fri tilgang til kaffe, te og fruktbar
  • Dagens aktivitet og treningsrom
  • Inngang til spa-anlegg med basseng, boblebad, dampbad og badstue

Du kan velge mellom dagkonferanse eller en konferansepakke med helpensjon.
Dersom du velger konferansepakken, er overnatting og helpensjon inkludert i prisen.

Vi har egen konferanseansvarlig på Finnskogtoppen. Det betyr at dere får en fast kontaktperson som tar seg av alt fra dere ankommer oss til dere reiser etter endt konferanse.

Våre konferansepakker

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort