-I dag har vi lyst til å presentere våre fantastisk flinke kokker og det nye kjøkkenet vårt for deg, sier daglig leder Kjell Magne Nordvi. - Vi på Finnskogtoppen Velværehotell er utrolig stolte over alle de gode tilbakemeldingene vi får på rettene vi serverer - retter som gjør godt for kropp og sjel. 

I fjor sommer gjorde vi en omfattende oppgradering av hele kjøkkenet. Resultatet ble et utrolig praktisk og godt kjøkken å jobbe i for kokkene våre. 

Sandra lunsjbordSandra legger vekt på presentasjon og sunnhet på lunsjbordet.

Trofaste og lojale kokker 

Våre kokker har vært med oss i mange år, og jeg til påstå at de er langt over gjennomsnittet nyskapende når det handler om helseriktig mat. På det nyoppussede kjøkkenet tryller de enkelt frem den helseriktige og velsmakende maten vi er så kjent for.  Kjøkkenet har fått det aller nyeste og mest moderne utstyret som finnes på markedet, og kokkene bare elsker det. Godt og riktig utstyr er viktig for å bevare næringsstoffene i maten.  

LunsjbordFargerikt, fristende, sunt og selsmakende.

Kokkene står alltid til din tjeneste 

Å presentere mat på en god og unik måte er en kunst, og våre kokker er kunstnere. De legger ned en stor innsats i å lage all maten fra bunnen av. I tillegg er de tilgjengelig for deg om du ønsker å snakke med dem om maten.  

Sandra lunsjbord storLisa er stolt over lunsjbordet.

Maten – en viktig del for helhetsopplevelsen 

Mat er definitivt en viktig faktor for helhetsopplevelsen ved et velværeopphold. Det som skiller Finnskogtoppen Velværehotell fra andre er nettopp den næringsrike, velsmakende og fargerike bufféen, i tillegg til aktivitetene og naturen rundt. Skogens ro og Finnskogens mystikk gjør noe med gjestenes mulighet til å nyte smakene i en atmosfære de hører hjemme i.  

Både kjøtt, fisk, grønt og frukt til lunsj 

På kjøkkenet tilberedes all mat fra grunnen av, med de reneste og friskeste råvarene vi får lokalt. På Finnskogtoppen er lunsjen hovedmåltidet fordi vår filosofi er at kroppen har det best når det tyngste måltidet nytes midt på dagen, når vi er som mest aktive.  

Råvarer og leverandørerKjøkkensjef Gerd og Ulla Carin er hos leverandører for å pukke ut de beste produktene for våre gjester.

Lunsjbordet består av et stort utvalg friske lokale grønnsaker, nøtter, salater, og også fisk og kjøtt.  Kveldsmåltidet er lettere, men ikke mindre velsmakende. Det består gjerne av suppe, varmrett og deilig ostefat eller annen dessert. Til frokost legger vi vekt på sunne proteiner og frukt.  

Les mer om om maten og matfilosofien vår

Lidenskapelig opptatt av det unike i sesongens råvarer 

Lunsjbordet består alltid av det beste vi kan få tak i av sesongens råvarer. Denne høsten har vi vært så heldige og fått ha bjørnekjøtt på lunsjbordet. Det har vært et innslag utenom det vanlige og en rett som har slått svært godt an, og ikke minst en rett som passer godt inn her på Finnskogen.  

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort