Gaven som gir en unik kombinasjon av aktiviteter og velvære
Noen forbinder velvære med trening, utendørsaktiviteter og frisk luft, andre med SPA-behandlinger, massasje og bassenggymnastikk. Hos oss på Finnskogtoppen Velværehotell får du begge deler, samt utsøkt sunn og næringsrik mat.

Book ditt opphold    Bestill gavekort

Hva er vel bedre enn å komme inn til en velværetime etter en god porsjon frisk luft utendørs, spør daglig leder Kjell Magne Nordvi på Finnskogtoppen Velværehotell. – Hos oss har vi mange utendørsaktiviteter også på vinterstid, om du ikke bare ønsker deg velvære og utsøkt mat.

På vinterstid kjører vi opp flotte skispor i turløypene rett utenfor dørene her på Finnskogtoppen Velværehotell. Og har du lyst til å prøve en aktivitet som er på full fart tilbake fra gammelt av, anbefaler vi en trugetur.  Med de moderne trugene på beina og en guide som tar dere med ut på tur garanterer vi en opplevelse utenom det vanlige.

skisporSkispor rett utenfor døra

Prøv truger

Du får en helt spesiell følelse av urørt natur så snart du beveger deg utenfor nypreparerte løyper på truger. Trugegang krever lite utstyr og lite teknikk, det er bare å spenne de på seg og gå. Og best av alt - det passer både for godt trente og helt utrente. Du tar deg enkelt frem til steder hvor det er vanskelig å komme til ellers.

Dyresporsafari på truger

En av våre vinteraktiviteter som er blitt utrolig populære er å spenne på seg truger og gå på dyresporsafari. Det gjør du med en av våre aktivitetsledere, som kjenner Finnskogens dyreliv bedre enn de fleste. Han vet hvor dyrene har sine trekk, og du vil alltid få vite hvilke dyr som har vært i området.

sporisnøenBli med på Dyresporsafari - på truger

Har moderne truger til utlån

Har du ikke truger selv, har vi moderne truger til utlån. Foretrekker du heller å ta en oppdagelsesferd på truger på egenhånd, så garanterer vi vakker og trolsk natur.

Ulven hadde tatt tiur i dokk

– På en av mine trugeturer så masse svarte fjær oppå snøen og gikk bort for å sjekke det nærmere. Da så jeg at det var en tiur som hadde gått i dokk, dvs gravd seg ned i snøen for å spise blåbærlyng og søke ly mot kulda. Så hadde to ulver kommet og hørt tiuren, gravd seg ned og spist opp alt, unntatt fjærene!

Selv bruker jeg trugene ofte

– Det er det som er så fint med truger er at du slipper å ta hensyn til lyng og tuer, stein eller variert snødekke, sier Nordvi. Noen av mine fineste naturopplevelser har jeg hatt på mine trugeturer. Mange sier etter å ha prøvd truger at det det får frem barnet i deg. At de føler seg fri fordi de kan gå akkurat der de selv vil – utenfor allfarvei.

Velvære i varmen

- Og etter en god tur ute er det godt å komme inn til i varmen – til lunsjen, der kokkene fremhever det unike i hver rett. Eller rett i bassenget. Valget er ditt – Velkommen til oss, sier Kjell Magne Nordvi.

kokk kjellmagnenordvi

Bestill vinteropphold til deg selv eller gavekort til noen du er glad i!

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort