Viktig inforamasjon vedrørende Korona Finnskogtoppen holder stengt til 3.august 2020 Les mer

Da Hanne bestemte seg for å gi moren sin en ekstra oppmerksomhet, var hun ikke i tvil om hva hun skulle ta henne med på. – Det måtte bare bli Finnskogtoppen, sier hun. Vi kan vel kalle oss stamgjester, sier Gunn og Hanne Frysjøenden.

Da Hanne bestemte seg for å gi moren sin en ekstra oppmerksomhet, var hun ikke i tvil om hva hun skulle ta henne med på. – Det måtte bare bli Finnskogtoppen, sier hun. Vi kan vel kalle oss stamgjester, sier Gunn og Hanne Frysjøenden.

– Vi bor begge på Grinder i Solør og bruker bare 40 minutter på å kjøre til hit. Mamma begynte å bruke Finnskogtoppen allerede da de startet opp for flere tiår tilbake. Siden har hun benyttet fasilitetene titt og ofte. Finnskogtoppen oser av egenpleie- og velværelykke, sier mor og datter. Og alle de organiserte aktivitetene her passer både for mor og meg.

Les mer om våre tilbud og pakker her.

 

Personlig sted med fantastisk god mat

– Det aller beste med Finnskogtoppen er at det er så ulikt andre SPA- og velværehotell. Det har kanskje noe med beliggenhet, atmosfære og ikke minst, maten å gjøre. Her er alt så personlig.

Om man ønsker, kan man også få personlig veiledning om riktig kosthold og trening i forhold til livsstil, kroniske sykdommer osv.
Maten vi får servert er veldig, veldig god og lunsjen, som er dagens hovedmåltid, kan ikke beskrives med ord – den må sees, spises og nytes.

Matsalen Gunn og Hanne SAM 1199Maten som serveres på Finnskogtoppen er førsteklasses. Lunsjen er dagens hovedmåltid og buffeten bugner av fargerike, sunne og velsmakende retter. Foto: Eskild Vika Amundsen

Finnskogtoppen er mammas favoritt

- Jeg valgte å ta med mamma hit fordi Finnskogtoppen er hennes favoritt, sier Hanne. – Ja, sier mamma Gunn, dette er en perle jeg anbefaler til alle som trenger en time-out fra stressende hverdager.

Hanne og Gunn SAM 1193Jeg valgte å ta med mamma på overraskelsestur til Finnskogtoppen fordi det er hennes absolutte favoritt, sier Hanne Frysjøenden (t.h.) Foto: Eskild Vika Amundsen.

- Gjennom mange år har jeg ofte tatt turen hit, blant annet på badelunsj – alene eller sammen med familie eller venninner. Jeg bruker også behandlingstilbudene i velværeavdelingen. Alle som kjenner meg godt, vet at et gavekort på Finnskogtoppen er innertier.

Avkobling og påfyll av energi

- Mitt første møte med Finnskogtoppen fikk jeg først da jeg var i ungdomsskolealder og forstod at en tur hit skulle handle om sanseopplevelse, avkobling og påfyll av energi, sier Hanne. I voksen alder har jeg også brukt Finnskogtoppen sammen med venner, med mamma og en gang som oppkjøring sammen med håndball-laget da jeg var aktiv håndballspiller på Grue for en del år siden.

Noe vi bør gjøre oftere

- Vi er storfornøyde med oppholdet og er enige om at man burde unne seg et slikt døgn oftere. Man får en helt spesiell ro i kroppen når man kommer hit. Skogens ro i luksuriøse fasiliteter er en riktig beskrivelse av stedet.

Hanne på joggetur SAM 1602 boxMens Gunn var i bassengavdelingen, tok Hanne seg en tur i de merkede løypene rett utenfor døra på Finnskogtoppen. Foto: Eskild Vika Amundsen

Det at tilbudene er så mange her gjør at man kan gjøre de tingene som føles best for en selv. I går f.eks. tok jeg en joggetur i de oppmerkede turløypene, mens mamma brukte bassenget, sier Hanne.

Så møttes vi til middag etterpå. De synes særlig det er deilig å komme til ferdig dekket frokostbord, en fantastisk lunsjbuffet og smakfulle middagsretter – alt tilberedt av ferske, lokale næringsrike råvarer.

Bestill ditt opphold her.

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort