Gaven som gir en unik kombinasjon av aktiviteter og velvære
Noen forbinder velvære med trening, utendørsaktiviteter og frisk luft, andre med SPA-behandlinger, massasje og bassenggymnastikk. Hos oss på Finnskogtoppen Velværehotell får du begge deler, samt utsøkt sunn og næringsrik mat.

-I dag har vi lyst til å presentere våre fantastisk flinke kokker og det nye kjøkkenet vårt for deg, sier daglig leder Kjell Magne Nordvi. - Vi på Finnskogtoppen Velværehotell er utrolig stolte over alle de gode tilbakemeldingene vi får på rettene vi serverer - retter som gjør godt for kropp og sjel. 

Da Hanne bestemte seg for å gi moren sin en ekstra oppmerksomhet, var hun ikke i tvil om hva hun skulle ta henne med på. – Det måtte bare bli Finnskogtoppen, sier hun. Vi kan vel kalle oss stamgjester, sier Gunn og Hanne Frysjøenden.

-Gjør som oss. Vi valgte Finnskogtoppen da vi endelig tok oss tid til en venninnetur, sier Synnøve Johansen og Siv Sørflaten fra Hedmarken.
- Vi kan rett og slett ikke få fullrost dette stedet, både med hensyn på beliggenhet, fasiliteter og maten.

-Vi gleder oss over mottakelsen i 2019 og gjentar suksessen i 2020 – Senior- og kulturuke, sier daglig leder Kjell Magne Nordvi. - to ganger i 2020 fra 14. - 19. april og fra 6. - 11. juli tar vi deg på de sagnomsuste og mystiske plassene vi har like utenfor døra. Nærmere Finnskogens ro og mystikk kommer du ikke, enn når du er hos oss på Finnskogtoppen.

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort