Da Hanne bestemte seg for å gi moren sin en ekstra oppmerksomhet, var hun ikke i tvil om hva hun skulle ta henne med på. – Det måtte bare bli Finnskogtoppen, sier hun. Vi kan vel kalle oss stamgjester, sier Gunn og Hanne Frysjøenden.

-Gjør som oss. Vi valgte Finnskogtoppen da vi endelig tok oss tid til en venninnetur, sier Synnøve Johansen og Siv Sørflaten fra Hedmarken.
- Vi kan rett og slett ikke få fullrost dette stedet, både med hensyn på beliggenhet, fasiliteter og maten.

-Vi gleder oss over mottakelsen i 2019 og gjentar suksessen i 2020 – Senior- og kulturuke, sier daglig leder Kjell Magne Nordvi. - to ganger i 2020 fra 14. - 19. april og fra 4. - 9. juli tar vi deg på de sagnomsuste og mystiske plassene vi har like utenfor døra. Nærmere Finnskogens ro og mystikk kommer du ikke, enn når du er hos oss på Finnskogtoppen.

Ingen kjenner Finnskogens perler og historie bedre enn Christer Nilsson og Einar Korbøl. Christer bor på den svenske delen av Finnskogen og har vært knyttet til Finnskogtoppen i 25 år. Einar er født og oppvokst på Svullrya og hadde Finnetunet som nærmeste nabo i oppveksten. Finnetunet ble dermed hans favoritt-lekeplass. 

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort