Kom i form "vanntrening"

Dato
29.11.2019 - 01.12.2019

lena.basseng

Gledefylld og inspirerende temahelg for de som liker å trene i vannet. Vi starter helgen med Aqua salsa, så fortsetter vi på lørdag med intervalltrening der vi bruker forskjellige verktøy for bedre effekt. Hver morgen starter vi med Finnskogstoppens tradisjonelle vanntrening som en start på den nye dagen. Vil også ha muligheten til å oppleve de beroligende egenskapene til vannet gjennom avslapningsøvelser og Ai-chi i helgen.

Kursleder: Lena Mård. Sertifisert PT vann, vann aerobic og Ai-chi instruktør. Langsiktig erfaring i vanntrening i ulike former, rettet både individuelt og i ulike gruppeaktiviteter, både innen trening, vektreduksjon og rehabiliteringstrening.

Fredag
19.30 Intro/teori "Vannets unike egenskaper" (i Audutoriet

Lørdag
08:00  Vanngym
10.00 Tur
15.00 Intervallopplæring i bassenget - Trening og styrke med tilgang til forskjellige verktøy for å øke effekten av trening. Vi lærer oss forskjellige løpende teknikker i kombinasjon med styrkeøvelser som fokuserer på overkroppen.
             Avslutt med mykningsstrekning for å opprettholde og øke vår mobilitet.
16:15 ChiBall "release" i treningsstudioet
16:45 Mental avslapping i treningsstudioet

Søndag
07.30 Ai-Chi - Rolige bevegelser for hele kroppen, med fokus på vår pust finner vi i vannkonsesjonen for både kropp og sjel. Ai-Chi kommer fra Japan og er en kombinasjon av flere østlige påvirkninger som Qigong, TaiChi & Shiatzu.
08:00 Vanngym
10:30 Medisinsk Yoga med avspenning

Kostnadsfri

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort