Yoga, SUP og SPA

Kalender
Uncategorised
Dato
08.07.2022 - 10.07.2022

Beskrivelse

Å bare flyte med…

Slippe tankene, stresset, kravene. Seile av sted i omgivelser du ellers drømmer om. Men du er med. Du er HER. Og du får puste – en luft som fyller lungene med frisk luft – helt ned i magen. Kjenne vannet rense kroppen. Trene balansen og utfordre deg på noe du ikke prøvd før? Røgden, kalt Finnskogens Perle, er en del av vår nærmeste omgivelse. Utsikt hele året, bad om sommeren, ski på isen om vinteren, godt fiske om høsten, padle og SUPE hele sommeren. Padle fra sandstrand til småøyer, eller dra på en riktig safariopplevelse i de nærliggende vannene. Ingen støy – ingen mennesker. Men du og ditt brett. Jobb med vinden og vannet, og kroppen.

Men hva er forresten SUP? Jo, stå på et brett og padle! Men kanskje ikke så enkelt som det høres ut, så gled deg til tid sammen med en riktig god instruktør som lar deg prøve og feile i trygge omgivelser. Og som kan Finnskogen - for kunnskap er så viktig og hyggelig å få med på opplevelsen.Våre Yoga timer gir deg den beste kombinasjon for å trene styrke og balanse, som kommer godt med både i hverdag og på SUP-brettet. Fokus på din mentale styrke og jobbe med indre kjerne-muskulatur. Yoga er å gi noe til deg selv.  Vi pleier si at Finnskogen har lav «selfie-faktor», men mange foto-øyeblikk. Og med det menes at vi er lite fancy, men jordnære i det vi gjør, og i omgivelser som bergtar oss hver eneste dag. Og derfor kan vi med handa på hjertet invitere deg til å bli med på noen utrolige SUP safari- og YOGA dager hos oss – vi vet du vil trives!

Fredag,
20.00 Kveldsyoga på hotellet (Heidi)
21:00 Lydmeditasjon (Heidi)

Lørdag 
08:00 Vanngym (Heidi)
10:00 Tur (Heidi)
10:00 SUP-safari, prøve på SUP (Knut Egil) Påmelding min 4- maks 8 personer. Kr. 650,- 
15-18 SUP-yoga (Heidi) – 195,-
20:00 Yoga & mindfulness

Søndag
8-10 Morgenyoga SUP (Heidi)- 195,-
11:00 Meditasjon(ute-Heidi)

Velkommen til SUP-safari og Yogadager på Finnskogtoppen!

Som alltid tilbyr vi vårt aktivitetsprogram, spa, god og sunn mat – så du vet at når du kommer til oss, så pleies både kropp og sjel. Og kanskje lattermusklene litt underveis når du skal erobre vannet?!

Vi ses!

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort