Skogsbad & Stressredusering

Dato
22.05.2022 - 25.05.2022

Shinrin Yoku -kurs "Skogbad" Denne kursuken gir deg inspirasjon ved å fokusere på å være i fred og ro, vi bruker naturen og skogen som verktøy for å redusere stress, forbedre helse og øke vårt velvære.

Emnet kombinerer teori med praktiske øvelser i naturen. Finn ro i deg selv, gi deg selv restitusjon og styrke gjennom meditative turer, mindfulness, meditasjon og avslapning. Du kommer tilbake til hverdagen med ny vitalitet, energi og kanskje ny innsikt om deg selv og livet.

Kursprogram
Søndag 15.30-17.30 
Kursinnføring "Shinrin Yoku" (skogbad) Teori og introduksjon (innendørs, for alle gjester) 45 min, deretter energiøvelser i naturen for de som ønsker å delta på kurset.
 
Mandag
Mindfulness i naturen Mindfulness øvelser som lærer oss å være i nåtiden og bli mer til stede i oss selv. Når vi går i stillhet og stillhet, opplever vi de forskjellige elementene i naturen med våre forskjellige sanser.
 
Tirsdag
Skogsterapi med fokus på farger Naturen og skogen er fylt med forskjellige fargespektre som påvirker våre sanser og følelsesmessige stemninger. Teori om fargenes betydning for helsen vår er ispedd praktiske visualiseringsøvelser. Vi bruker skogens farger og løfter dem inn i oss selv for å styrke og skape en naturlig helbredelse
 
Onsdag
Naturmeditasjon, dfe mentale og fysiske effektene av meditasjon på helsen vår. Omgitt av skogen og naturen gjør vi en indre reise i oss selv til "eventyretreet", kursuken avsluttes med samtaler og refleksjoner.
 
Kursleder: Lena Mård 
Atferdsforskere med fokus på personlig utvikling, samtaleterapi og livsstilsendringer. Sertifisert hypnoterapeut og healer, instruktør i Qigong, medisinsk yoga og meditasjon. Lang erfaring med kurs i helse og personlig utvikling der skog og natur ofte er en naturlig kraft og inspirasjonskilde.
 
Ler mere her.

Meld deg på nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og kampanjer fra oss?
Du kan når som helst melde deg av

Meld deg på nyhetsbrev

Gi velvære i gave - gi et gavekort

Bestill gavekort