Zen og sånn med Lisbeth Pettersen

Kalender
Aktiviteter
Dato
12.01.2019 - 13.01.2019

Beskrivelse

En god start på det nye året, økt fokus og evne til å være her og nå. Ta imot livet der det skjer og ikke la det være på en kontinuerlig tankevandring.

raindrops

Synes du det er vanskelig å konsentrere seg?
Har du mye tanker som forstyrrer? 
Det er du ikke alene om. På dette todagers introduksjonskurset i mindfulness og meditasjon, vil du lære hvordan du kan øke din tilstedeværelse i hverdagen. Og "skifte spor" ved hjelp av enkle teknikker når sinnet graver seg ned i problemer eller mister fokus. Du vil oppdage at du får mer energi når uønsket grubling må vike plass for nærvær. Du vil  bli bedre på å slappe og roe nervene- til å se lysere på livet uansett hva som skjer. 
Kurset er fordelt over lørdag og søndag, til sammen seks timer.

Lisbeth har praktisert zen og mindfulness-teknikker i snart 30 år. Dette er også tema for spalten hennes i Norges største kvinnemagasin Tara. Hun er utdannet journalist, og har jobbet frilans for blant andre Dagbladet og NRK. Har vært medgründer og daglig leder av et reisebyrå og et spahotell. Jeg er født og oppvokst i Nord-Norge. Hennes foredrag er rett på sak, med mye humor. Hun har skrevet boken "Lev mer med mindfulness", se mer på www.zenlounge.no

 

Foto: Esten Borgås

Zen

Kostnad for boende gjester 900kr

Kostnad for daggjester inkludert lunsj og bruk av våre fasiliteter 1200 kr pr dag

 

 

Gi velvære i gave - gi et gavekort